Waarderingsspel

Ons team ontwierp het Ligase Waarderingsspel. Een spel en een methodiek in één om op een positieve manier met elkaar in verbinding te komen.

Heb jij het moeilijk om een complimentje te geven of te ontvangen? Of ken je iemand die daar moeite mee heeft? Wil jij iemand op een onverwacht moment verrassen met een mooie pluim?

Het Ligase Waarderingsspel biedt een originele en speelse manier om te leren omgaan met complimenten. Een kaartspel met eindeloze mogelijkheden voor een gezellig spelmoment voor jong en oud, voor jezelf of als cadeau.

Bestellen kan via het contactformulier of via info@ligase.be

Getuigenissen

"Ik heb het spel ingezet in een begeleiding van een echtpaar, dertig jaar samen. Zij hadden nooit geleerd complimenten te geven en te ontvangen. De kaartjes maken dit makkelijker. Het draagt bij om op een vriendelijke, zorgzame manier met elkaar om te gaan. "

"Iedere sessie gezinstherapie start met het waarderingsspel. Alle gezinsleden geven complimenten aan elkaar aan de hand van de kaartjes. Het helpt om de negatieve spiraal te doorbreken en de gesprekken te starten met een positieve bril! "

Scroll naar boven