Volwassenen en ouderen

Soms ben je even de verbinding met jezelf kwijt. Dat kan leiden tot moeilijke momenten en situaties. Het Ligase-team biedt je een veilig kader waarin we samen op zoek gaan naar perspectief, mogelijkheden en oplossingen. We ondersteunen je om je kracht terug te vinden en terug voeling te krijgen met jezelf en je omgeving.

Je kan bij ons terecht voor persoonlijke levensvragen, verwerking van ingrijpende gebeurtenissen of levensfaseproblemen. We werken rond psychologische problemen (emotionele problemen, angst, depressie), opvolging na opname, verslavingen (drank, drugs, gokken, gamen) en fysieke problemen met psychische en emotionele weerslag (kanker, chronische vermoeidheid). Ligase biedt ook specifieke ondersteuning bij werkgerelateerde stress en burn-out. Tijdens individuele sessies kan je rustig al jouw zorgen en problemen vertrouwelijk bespreken.

Getuigenissen

“Door mijn drank- en drugsverslaving dreigde ik mijn job en relatie te verliezen. Na verschillende mislukte ontwennings- en opvangtrajecten kwam ik bij Ligase terecht. Met hun steun vond ik een weg door deze moeilijke periode. Ze stonden ook open om andere en alternatieve begeleidingen te integreren in mijn traject. Door de inzichten die Ligase bracht, zit mijn leven terug op het juiste spoor. En ze blijven me steunen en opvolgen.”

“Mijn vrouw stierf na een langdurige ziekte en aftakelingsproces. Ik kwam terecht in een negatieve spiraal van angst, eenzaamheid, lusteloosheid en onbegrepen verdriet. De therapeute van Ligase hielp me geleidelijk mijn verdriet een plaats te geven. Zo vond ik mijn natuurlijk evenwicht langzaam terug. Ik apprecieerde enorm dat ze niet enkel vanuit haar kennis werkte maar ook uit haar eigen ervaringen met verlies.”

Wil je graag een afspraak maken of een verkennend gesprek?
Neem dan gerust contact op.

Scroll naar boven