Individuele en team coaching

Met de Ligase coaches werk je specifiek rond werkgerelateerde stress en burn-out. Je wordt begeleid tijdens de verschillende fases van de burn-out en je leert hoe je jouw kracht kan herwinnen. Wanneer jij er klaar voor bent, ondersteunen de coaches je bij je werkintegratie of heroriëntatie. Met jouw toestemming kunnen we werken in nauwe samenwerking met jouw zorgteam (begeleidende huisarts, controle-arts en werkbegeleidingscoaches). Ook teams kunnen bij ons terecht voor begeleiding op maat.

Getuigenissen

“Na een weekje rusten zal het wel overgaan… Het bleek een ernstige burn-out te zijn. Het stelde me gerust dat de Ligase-coach mij vanuit kennis en ervaring begeleidde. Door het project- en procesmatig hersteltraject verliep mijn terugkeer naar het werk ook vlot. Ik leerde wat in mijn kracht staan betekent en richtte vandaaruit mijn leven anders in. Zinvoller en vreugdevoller voor mezelf en mijn omgeving.”

Ik had altijd energie voor 10 tot ik plotseling in niets meer zin had en amper uit mijn bed kon. Zelfs een dweil uitwringen werd me al teveel, laat staan om dit terug op mijn werk te doen. Stapje per stapje leerde ik me terug te richten op de leuke dingen en stapje per stapje ging het weer beter met mij.”

Wil je graag een afspraak maken of een verkennend gesprek?
Neem dan gerust contact op.

Scroll naar boven