Centrum voor therapie en coaching

  • volwassenen2.png

Volwassenen

Je kan bij ons terecht met allerhande problemen zoals: stress, burn-out, angstklachten, depressies, onverwerkte rouw, trauma’s…


We vertrekken hierbij vanuit jouw verhaal en beleving.
We onderzoeken samen wat je blokkeert, wat je hulpbronnen zijn, en wat je nodig hebt voor herstel en je eigen ontwikkeling.
We zoeken samen naar concrete  oplossingen om jouw problemen aan te pakken, en terug in je kracht te komen.
Waar nodig betrekken wij hierbij jouw omgeving.

We werken in een klimaat van vertrouwen, veiligheid en respect.

‘In mijn dromen herbeleef ik die vreselijke gebeurtenis steeds opnieuw.’

Ik krijg steeds dezelfde nachtmerries met hetzelfde thema, ik word badend in het zweet wakker. In mijn dromen maak ik die vreselijke gebeurtenis opnieuw mee. Ook overdag kan die nare herinnering van het ene op het andere moment plots terug opduiken. Ik ben dan helemaal van mijn stuk. Ik vermijd nu situaties die me herinneren aan wat er gebeurd is. Ik ben ook steeds op mijn hoede. Het lijkt wel of de wereld veranderd is in een plaats waar het gevaar overal op de loer ligt. Ik heb last van hevige schrikreacties en woede-uitbarstingen. Peter (37 jaar)

‘De rek is eruit.’

‘De rek is eruit.’ Mijn vader met wie ik een heel sterke band had, is 2 jaar geleden gestorven. Nu voel ik me heel somber, en zit ik vaak voor me uit te staren. Soms word ik wakker en wil ik niks liever dan uren, dagen, weken onder de dekens blijven. Omdat er niks zwarter is dan mijn leven. Vragen als waarom blijven onbeantwoord. Ik wil vechten omdat dit niet is hoe ik me wil voelen. Maar eigenlijk ben ik te moe en is elke stap, hap of beweging al te veel. Op die momenten ben ik niet in staat om te werken en meld ik me ziek. Mark (43 jaar)

Back to Top